■ Alle gasten dienen zich in onze vakantiebungalows te houden aan het geldende huisreglement. U als huurder en zij die u vergezellen zijn hoofdelijk aansprakelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om onze vakantiebungalow.

Om het u én de gasten na u het zo aangenaam mogelijk te maken, hanteren wij een kort huisreglement. Bij onduidelijkheden of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij heten u welkom in onze vakantiebungalow en vragen uw aandacht voor het volgende:

BINNENKOMST:

Indien u bij de eerste binnenkomst in onze vakantiebungalow onjuistheden aantreft (waaronder breuk / schade of overduidelijke vermissing van roerende zaken), dan verzoeken wij u dit direct telefonisch te melden.

HUISDIEREN:

Huisdieren zijn van harte welkom, echter, deze horen niet thuis op banken, stoelen en/of bedden. Uw huisdier(en) laat u nooit alleen achter in de bungalow als u er niet 100 procent zeker van bent dat hij/zij geen schade kan veroorzaken en/of buren tot overlast kan zijn.

GEBRUIK MEUBILAIR:

Wij verzoeken u de tafels te dekken met het daarvoor bestemde aanwezige zeil alvorens u gaat eten. U mag nimmer hete of natte voorwerpen op de tafels plaatsen zonder gebruik te maken van de aanwezige onderzetters. Ook als uw kinderen gaan
tekenen, kleuren en/of knutselen vragen wij u om het tafelzeil te gebruiken.

BARBECUE:

U mag haar hartenlust gebruik maken van onze barbecue. Briketten of houtskool dient u zelf aan te schaffen. Na het gebruik van de barbecue vragen wij u om deze direct schoon te maken om eventuele aanzetting van resten te voorkomen.

FIETSEN:

De aanwezige fietsen staan gratis tot uw beschikking! U dient in acht te nemen dat het gebruik hiervan geheel op eigen risico is. De aanwezige fietsen mogen niet op het strand gebruikt worden. Indien u schade veroorzaakt aan de aanwezige fietsen óf er
sprake is van vermissing, dan verzoeken wij u dit direct te melden. De kosten voor het herstellen / repareren of mogelijk geheel vervangen van de fiets(en) zijn voor uw eigen rekening.

CAMPINGBEDJE:

Het campingbedje dient u niet als box te gebruiken.

ROKERSBELEID:

Roken is in onze vakantiebungalows absoluut niet toegestaan en mag uitsluitend op ons terras mits u gebruik maakt van de aanwezige asbak (in verband met brandgevaar in de bossages).

VOOR VERTREK:

Voor u vertrekt uit onze vakantiebungalow vragen wij u om de vuile vaat af te wassen of de vaatwasmachine uit te ruimen. Het huisvuil kunt u deponeren in de daarvoor bestemde aanwezige containers. U dient de vakantiebungalow bezemschoon achter te laten.

Op de dag van vertrek dient u onze vakantiebungalow voor 10:00 uur te verlaten, tenzij anders is overeengekomen. De sleutel(s) kunt u deponeren in de aanwezige brievenbus. Sluit voor vertrek alle ramen en deuren.

Wij wensen u een plezierige vakantie in onze vakantiebungalow op het mooie Ameland!

Voor vragen of calamiteiten kunt u ons altijd bereiken op de volgende telefoonnummers:

• De beheerder op Ameland, familie Leystra: 0519 – 554 308 / 06 – 1322 1941
• Helena Kremer: 06 – 2267 9530

Met vriendelijke groet,
Harry & Helena Kremer