Voordat u de infrarood cabine in De Duingors gaat gebruiken, dient u de handleiding zorgvuldig door te lezen.

Het gebruik van de infrarood cabine is geheel op eigen risico!

Voorwoord uit de handleiding:

Elk levend organisme is afhankelijk van zonlicht. Echter 40% van de UV straling van het zonlicht is schadelijk voor onze gezondheid. De overige 60% van het zonlicht is goed voor de mens, bestaande uit infrarood straling.

Onze infrarood cabine maakt gebruik van deze “goede” straling (5,6 – 15 um) om zodoende de bloedsomloop en overige functies in het lichaam te verbeteren.

Infrarood sauna therapie wordt steeds populairder en wordt geaccepteerd bij medici doordat in verschillende onafhankelijke studies is aangetoond dat infrarood straling een genezende en preventieve werking heeft op klachten zoals stress, reuma en rugklachten.

De infrarood cabine zorgt ervoor dat uw bloedsomloop wordt versneld. Door deze versnelde bloedsomloop gaat uw lichaam zweten wat er ook voor zorgt dat u de nodige calorieën verbrandt. Naast het verbranden van vet zorgt de infrarood cabine ook voor het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam en heeft het een dieptewerking op spieren en gewrichten wat u helpt bij spier- en gewrichtsklachten. Een sessie van 30 minuten is toereikend om bovenstaande voordelen te bereiken.

Vakantiebungalows Ameland | Infrarood cabine

Het gebruik van de infrarood cabine is geheel op eigen risico!