■ Informatie over onze website in het kort

De inhoud van deze website hebben wij met de meest mogelijke zorgvuldigheid samengesteld om u een duidelijke indruk van onze vakantiebungalows en het eiland Ameland te geven.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de content op de websites die u bezoekt middels de links op de pagina’s op deze website.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

■ Disclaimer:

ALGEMEEN:

Vakantiebungalowsameland.nl wordt door Lauwersland Online beheerd en voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Op alle bezoeken aan deze website is de Nederlandse wetgeving van toepassing.

JUISTHEID VAN INFORMATIE:

Hoewel Lauwersland Online veel aandacht besteedt aan het correct en up-to-date houden van deze website, kan hij de juistheid van de op deze website verstrekte informatie niet garanderen. Zowel Lauwersland Online.nl als de familie H.K. Kremer accepteren dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie op deze site en behouden zich het recht voor de informatie op deze website zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Indien u een link bezoekt op deze website naar een externe partij, opent deze in een nieuw venster. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de content op deze websites.

COPYRIGHT:

Alle teksten, foto’s en ander materiaal op deze site vallen onder het copyright en andere rechten op intellectueel eigendom van Lauwersland Online en de familie H.K. Kremer. De foto’s zijn gemaakt door Lauwersland Online en de familie H.K. Kremer.

Ook het copyright op de selectie, ordening en presentatie van het materiaal op deze site berust bij Lauwersland Online en de familie H.K. Kremer. Het materiaal op deze website mag op geen enkele wijze worden gekopieerd, naar een andere computer worden verstuurd, op een elektronisch prikbord worden geplaatst, worden gewijzigd of op enigerlei andere wijze worden verspreid.

Wel is het toegestaan om één kopie van het materiaal op een stand-alone-computer voor privé-thuisgebruik te downloaden, mits u alle auteursrechtelijke mededelingen intact laat.

Voor alle vragen over deze website kunt u rechtstreeks contact opnemen met de webmaster:

Lauwersland Online
Van der Munniklaan 29
9965 RP LEENS

telefoon: 0595 – 750 226
e-mail: info@lauwerslandonline.nl