De inhoud van deze website hebben wij met de meest mogelijke zorgvuldigheid samengesteld om u een duidelijke indruk van onze vakantiebungalows en het eiland Ameland te geven.

In het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben wij een Privacyverklaring opgesteld.

1- Algemeen

Vakantiebungalowsameland.nl wordt door Lauwersland Online beheerd en voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Op alle bezoeken aan deze website is de Nederlandse wetgeving van toepassing.

2- Juistheid van informatie

Hoewel Lauwersland Online veel aandacht besteedt aan het correct en up-to-date houden van deze website, kan de juistheid van de op deze website verstrekte informatie niet worden gegarandeerd. Zowel Lauwersland Online als de familie H.K. Kremer accepteren dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie op deze website en behouden zich het recht voor de informatie op deze website zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Indien u een link op deze website bezoekt die verwijst naar een externe partij dan opent deze in een nieuw venster. Zowel Lauwersland Online als de familie H.K. Kremer zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de content op deze websites noch de daaraan verbonden mogelijke risico’s in de breedste zin van het woord.

3- Copyright

Alle teksten, foto’s en ander materiaal op deze site vallen onder het copyright en andere rechten op intellectueel eigendom van Lauwersland Online en de familie H.K. Kremer. De foto’s zijn gemaakt door Lauwersland Online en de familie H.K. Kremer.

Ook het copyright op de selectie, ordening en presentatie van het materiaal op deze site berust bij Lauwersland Online en de familie H.K. Kremer. Het materiaal op deze website mag op geen enkele wijze worden gekopieerd, naar een andere computer worden verstuurd, op een elektronisch prikbord worden geplaatst, worden gewijzigd of op enigerlei andere wijze worden verspreid.

Wel is het toegestaan om één kopie van het materiaal op een stand-alone-computer voor privé-thuisgebruik te downloaden, mits u alle auteursrechtelijke mededelingen intact laat.

Contact met de webmaster Lauwersland Online

1 + 2 = ?